Uitbreiding webdesign portfolio

 Uitbreiding web portfolio MichielNagtegaal.nl

Uitbreiding web portfolio MichielNagtegaal.nl

Note: This blogpost appeared on June 21, 2007 for the first time on http://www.michielnagtegaal.nl and was re-blogged here recently. At the time I wrote in my native language Dutch. My apologies to any international readers for the inconvenience.


Volgens mij het op-en-top menselijk gedrag: je ziet iets moois (wat je niet hebt) en het is ook nog binnen ‘handbereik’. Dan wil je dat dus hebben. En graag snel! Precies dat had ik dus met zo’n mooi Lightbox scriptje.

In mijn tijd met Supershift was het op het laatst bijna standaard om een dergelijk On10.net > Register layer popup script thingie in een site te hangen. Om usability redenen vaak een goede keuze overigens maar het werd op een gegeven moment wel standaard. De vooruitgang was duidelijk niet tegen te houden.

Dat mijn zelf gevonden Lightbox scriptje slechts een zeer eenvoudige installatie nodig had, maakte dat ik het alleen nog maar nog sneller in deze site wilde hebben. Vandaag, na toch iets meer gepuzzel dan gepland, is het gelukt. Vooralsnog voor de eerste 8 items in het Webdesign portfolio gedeelte maar… tis een goede start.


Deel dit artikel met vrienden en familie


Mogelijk ook interessant

BLOG // PERSONAL

BLOG // ART

BLOG // DESIGN & ILLUSTRATION

BLOG // INTERIOR & STYLING