Weareaiko.com | Streetart, design, kleding en meer!

 Weareaiko.com | Streetart, design, kleding en meer!

Note: This blogpost appeared on March 10th, 2008 for the first time on http://www.michielnagtegaal.nl and was re-blogged here recently. At the time I wrote in my native language Dutch. My apologies to any international readers for the inconvenience.


Je bookmarks wél aanvullen maar er vervolgens niet meer naar om kijken. Lekker suf. Minstens net zo suf als boeken bestellen, ze dan met tromgeroffel binnenhalen om ze vervolgens een maand of wat vooral niet te lezen.

Nou keek ik dus toevallig vanochtend in mijn bookmarks, omdat ik enkele dagen geleden tegen wat blogwaardige eyecandy aan liep en zie daar. Méér eyecandy! Weareaiko.com (we are aiko) is dus geen onbekende site maar ik was wel weer ‘flabbergasted’ door het coole artwork dat ze hebben. De combinatie van streetart, kleding, speelgoed en zelfs meubels is zooo goed! Bij het zien van dergelijk werk bekruipt mij altijd meteen het gevoel dat ik zelf mijn grootste beperking ben. Why not?! is altijd meteen de vraag die opkomt.

En wéér neem ik me dus voor om meer coole sjit te gaan maken. Dat virtuele schedeldak te lichten en alle characters eruit te laten komen (mooi onderwerp voor een vette illustratie trouwens!).

Janette ‘Verse inhoud‘ is druk (en goed) bezig met haar interieurstyling opleiding aan de Artemis Styling Academie en de wisselwerking tussen haar creatieve geest en die van mij blijkt zeer vruchtbaar. Alleen rennen we nu nog als een kip zonder kop over een vruchtbaar knollenveld zonder te weten waar we die ene knol de grond in zullen rossen. Als je het nummer van Doe Maar over Nederwiet mag geloven is rust en geduld dus een vereiste.

Eerst maar eens rust in mijn overvolle agenda brengen en dan volgt vanzelf rust in mijn hersenpan. Tot die tijd: zennnn… én mijn bookmarks regelmatig checken.


Wellicht ook interessant

BLOG // DESIGN & ILLUSTRATION

BLOG // ART 

BLOG // INTERIOR & STYLING

BLOG // PERSONAL